Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ 2018...


 Πλήθος εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν από τον σύλλογο των Παιόνων λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το παλιό έτος και υποδεχτούμε το 2018 .
Στις 25 Νοεμβρίου 2017 η 4η χορωδιακή συνάντηση έλαβε χώρα στα Γιαννιτσά και πέραν του συλλόγου των Παιόνων συμμετείχαν οι χορωδίες της Κοζάνης και των Γιαννιτσών .


Στις 10 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η φωταγώγιση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Γουμένισσας  υπό τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες δια στόματος της μικτής χορωδίας του συλλόγου .


Στις 15 Δεκεμβρίου 2017 ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε τα δύο παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου δίνοντας τους χαμόγελο με τα δωράκια του . 

  
Στις 17 Δεκεμβρίου 2017 το χορευτικό τμήμα  γυναικών του συλλόγου παρευρέθηκε στο φιλανθρωπικό μπαζάρ που διοργάνωσε η 71η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία ¨ο Πόντος ¨ στη Λ.Α.Φ.Κιλκίς με σκοπό να ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο των γυναικών που υπηρετούν στην αεροπορία και των συζύγων  των ταξιαρχών .



Στις 22 Δεκεμβρίου 2017 το πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας γέμισε με χριστουγενιάτικες μελωδίες στην ετήσια χριστουγεννιάτικη συναυλία στην οποία συμμετείχαν η μικτή χορωδία του συλλόγου των Παιόνων με βυζαντινούς ύμνους , παραδοσιακά κάλαντα και κλασικές μελωδίες και η 30μελής φιλαρμονική ορχήστρα Γιαννιτσών με αρχιμουσικό τον Άρη Παυλίδη .




Στις 23 Δεκεμβρίου 2017 μέλη του συλλόγου αναβίωσαν το έθιμο των Κόλιντε γύρω από τη φωτιά με καλή διάθεση και άφθονο κρασί .


Στις 24 Δεκεμβρίου 2017 η μικτή χορωδία του συλλόγου έψαλλε τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη Γουμενίσσης , Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κκ. Δημήτριο και στο Νοσοκομείο της Γουμένισσας .


Στις 30 Δεκεμβρίου 2017 λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος μέλη των χορευτικών τμήματων του συλλόγου αναβίωσαν τις Ρουσαλίες επισκεπτόμενοι τον Μητροπολίτη και την αστυνομική διεύθυνση της Γουμένισσας .




Την 1η  Ιανουαρίου 2018 και πρώτη μέρα της χρονιάς η μικτή χορωδία έψαλλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην αντιδήμαρχο Ελένη Δούμου και στον πρόεδρο της κοινότητας Αθανάσιο Τραχανίδη . Λίγο αργότερα επισκέφθηκαν το Ιερό Κοινόβιο Όσιου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο όπου ευλογήθηκαν από τον καθηγούμενο Πανοσιολόγιωτατο Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο .



 Ευχαριστούμε εκ βάθη καρδίας όλο τον κόσμο που μας στήριξε και παρευρέθηκε σε όλες τις εκδηλώσεις του περασμένου έτους είτε είναι απλοί πολίτες είτε επίσημα διοικητικά μέλη της τοπικής
κοινωνίας . Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους και είθε η νέα αυτή χρονιά να μας έχει άξιους να οργανώνουμε διάφορα συμβάντα που θα προωθούν τον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου